Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 17 al 23 d'agost.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Les sorprenents imatges d'una vaca voladora

Un granger, preocupat perquè un dels seus animals s'havia fet mal, va decidir tornar-la amb la resta del ramat amb l'ajuda d'un helicòpter. Llegir-ne més.

 

2. Un gat cau accidentalment sobre un avi i el deixa inconscient

Diuen que hi ha més possibilitats que et toqui la loteria a què et caigui un llamp a sobre. Però quantes possibilitats hi ha d'anar passejant pel carrer i que et caigui un gat a sobre i que, a més, et deixi inconscient? Llegir-ne més.

 

3. Un gos salsitxa recorre mig món per retrobar-se amb la seva família

La Pip és una simpàtica gosseta salsitxa que, de Florida a Austràlia, ha protagonitzat una impressionant odissea recorrent mig món per retrobar-se amb la seva família. Llegir-ne més.

 

4. Una periodista beu lleixiu en directe per "prevenir" el coronavirus

Quina ha estat la reacció de la presentadora? En comptes de demanar disculpes, ha publicat al seu compte de Twitter que considera que s'està vulnerant el seu dret a la llibertat d'expressió. Llegir-ne més.

 

5. Una mare que va patir un avortament veu el fantasma del seu fill al bressol

Smith, espantada pels fets paranormals, va decidir posar una càmera a l'habitació del seu fill i el que va veure va ser completament aterridor: un fantasma que es movia com si fos un bebè i una cara just a sobre el bressol contemplant al presumpte esperit. Llegir-ne més.