Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 24 al 30 d'agost.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Tres gossos s'alien per robar menjar a la seva mestressa

En el vídeo viral es pot veure com un dels animals, fent servir als altres com a suport, s'enfila fins al moble de la cuina per robar el menjar de la seva mestressa. Llegir-ne més.

 

2. Un home fa veure que és un gos per no portar mascareta pel carrer

La policia local de Cangas de Onís (Astúries) va cridar l'atenció a dos homes de mitjana edat que caminaven per la via pública sense portar mascareta. Lluny de posar-se-la, la reacció d'un d'ells va ser posar-se a caminar de quatre grapes, com els gossos. Llegir-ne més.

 

3. Un ós entra en un supermercat i roba una bossa de patates

Imagina estar comprant en un supermercat i que, de cop i volta, entri un perillós animal a robar menjar. Encara que sembli poc probable, això mateix és el que ha passat als clients d'un supermercat, que s'han vist obligats a abandonar l'establiment per la presència d'un ós disposat a robar aliments. Llegir-ne més.

 

4. Uns lladres utilitzen una nena per robar en una joieria de Barcelona

Tal com es pot veure al vídeo, els homes distreuen les dependentes i, mentrestant, la nena entra dins l'aparador i, pocs segons després, surt amb la motxilla plena de joies. Llegir-ne més.

 

5. Un nen de 3 anys salva al seu amic de morir ofegat a la piscina

A vegades, els més petits són els més ràpids en reaccionar davant del perill i, si no, que li diguin a l'Arthur, un nen de 3 anys que s'ha convertit en un heroi en salvar al seu amic de morir ofegat en una piscina. Llegir-ne més.