Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 10 al 16 d'agost.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Una embarassada arruïna una boda a un nòvio: "Aquest és el teu bebè!"

Tots hem vist algun cop una pel·lícula on, durant un casament, el capellà diu: "Si algú té alguna cosa a dir que ho digui ara o que calli per sempre" i, de cop i volta, apareix una amant que arruïna la boda. Llegir-ne més.

 

2. La repugnant tria de “nóvia d’una nit” del capo d’una discoteca d’Eivissa

La tria consisteix en passar per davant d’elles, que són a la vora d’una piscina, i anar descartant les noies tirant-les a l’aigua; fins que només en queda una. Llegir-ne més.

 

3. El moment en què un home se salva de morir atropellat per mil·límetres

Les imatges captades per les càmeres de seguretat mostren el moment en què un vianant s’escapa miraculosament de ser atropellat per una furgoneta. Llegir-ne més.

 

4. Li sobra paper de vàter i l’utilitza com a rodes pel cotxe (i funciona)

Amb l’arribada de la nova normalitat moltes llars van experimentar una acumulació exagerada de paper higiènic. I ara que fem amb tant paper? Llegir-ne més.

 

5. La divertida reacció d'una reportera quan unes vaques es colen al directe

Les connexions en directe de la televisió a vegades ens regalen moments molt divertits, ja que pot aparèixer qualsevol cosa a últim moment. Llegir-ne més.