Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 7 al 13 de setembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. El profe viral que canta les normes anticoronavirus de la 'tornada a l'escola'

Marcos Orse, un professor murcià que ha donat la benvinguda als seus alumnes amb un original vídeo de TikTok que s'ha fet viral. Llegir-ne més.

 

2. Una gossa perd els seus cadells i adopta uns gatets orfes

Els organitzadors de la Sunshine Dog Rescue d'Austràlia, en veure l'estat de tristesa en què es trobava l'animal, van decidir ajudar-la de la millor manera possible: aconseguint que fos mare de tres gatets que s'havien quedat orfes. Llegir-ne més.

 

3. Una curiosa i viral recepta per fer un ou fregit: un farcell fàcil de cuinar

En cuina no tot està inventat. Semblava que sí, que era impossible trobar una nova manera de cuinar un ou de gallina però hi ha una nova manera, revolucionària i molt curiosa, de fer un ou fregit. Llegir-ne més.

 

4. Despullada al mig de la platja: el nòvio li regala un biquini que es desfà

Una noia s'ha quedat completament despullada a la platja per una broma del seu nòvio: li ha canviat un biquini nou que s'havia comprat per un que es desfà a l'aigua i el vídeo s'ha fet viral. Llegir-ne més.

 

5. Estrepitós ridícul d’un home que es declara cantant (fatal): “No et mereixia”

Presentar-se a casa de la teva estimada i cantar amb un micròfon de joguina una cançó de dubtós gust per tal de declarar-te i demostrar-li amor etern a una dona no sempre pot sortir bé. Llegir-ne més.