Vídeos impactants, divertits i viralsElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 31 d'agost al 6 de setembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Gerard Piqué fa una nova amiga a les Maldives

En el vídeo, que s'ha fet viral, es pot veure com un relaxat Piqué gaudeix de les vacances familiar descobrint una nova amiga. Llegir-ne més.

 

2. Un home despullat crea el pànic portant una espasa gegant

Un home en calçotets i amb una espasa gegant sembra el terror al mig del carrer en intentar agredir tots aquells que intenten raonar amb ell. Llegir-ne més.

 

3. El tiquet d'un restaurant que s'ha fet viral

Un home s'ha saltat la quarantena per anar a sopar en un restaurant clandestí i saltar-se la llei li ha sortit car: 104 euros per un simple sopar. Llegir-ne més.

 

4. Una noia s'adorm amb la boca oberta i li entra una serp d'un metre

Imagina quedar-te adormit sota un arbre i, en despertar-te, veure que accidentalment t'has empassat una serp. Llegir-ne més.

5.  Un polític atropella una caravana de motos i causa tres morts

Les imatges són impactantsmolt dures. Més de 30 motoristes circulen en caravana quan de sobte una camioneta blanca que circula a tota velocitat en sentit contrari. Llegir-ne més.