Les 39 persones trobades sense vida dins d'un camió frigorífic en un polígon industrial de la localitat de Grays, a Essex (est d'Anglaterra), eren de nacionalitat xinesa, segons han revelat aquest dijous mitjans locals.

Els mitjans han identificat el conductor del camió on van aparèixer 39 cadàvers com Mo Robinson, de 25 anys, procedent de la localitat nord-irlandesa de Portadown, que continua detingut com a sospitós d'assassinat.

El conductor, Mo Robinson, de 25 anys, segueix detingut com a sospitós d'assassinat

 

El camió havia arribat dimecres a la matinada a la localitat de Purfleet, a la vora del riu Tàmesi, en un transbordador procedent de la localitat belga de Zeebrugge. L'Agència Nacional del Crim britànica ha indicat, per la seva part, que treballa per identificar a "grups criminals organitzats que van poder haver participat" en aquests fets.

La Policia britànica ha assenyalat que la cabina del camió procedeix d'Irlanda del Nord, mentre que fonts del Ministeri búlgar d'Exteriors han indicat que el remolc està pel que sembla registrat a Bulgària sota el nom d'una companyia que pertany a un ciutadà irlandès.