Un total de 28 persones han estat assistides amb ferides de diversa consideració, una d'elles de gravetat, després de produir-se un incident en una atracció a la fira de San José de la Rinconada, la coneguda popularment com l'olla, en el municipi sevillà de La Rinconada durant la matinada d'aquest dissabte.

La coneguda popularment com l'olla s'ha desprès

En un comunicat, Emergències 112 Andalusia ha precisat que cap a les 2.00 hores d'aquest dissabte han començat a rebre avisos de particulars informant que una atracció semblava haver perdut el control i s'havia desprès.

Les mateixes fonts sol·licitaven assistència per a diverses persones ferides. Immediatament, el centre coordinador ha mobilitzat l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Bombers de la Diputació.

Sobre les 2.00 hores de dissabte han començat a produir-se avisos al 112

 

Fonts sanitàries han confirmat al 112 que, a conseqüència del succés, 28 persones han hagut de ser assistides al lloc mentre que nou d'elles han estat traslladades als hospitals Virgen de la Rosada i Macarena de la capital. Així mateix, una d'elles es troba en estat greu.

L'alcalde de la localitat, Javier Fernández, ha demanat des del seu Facebook cautela i ha explicat que s'ha iniciat una investigació per aclarir el motiu de l'accident.