La Guàrdia Civil de la Regió de Múrcia ha detingut l'autor de més de 1.500 trucades a la mateixa dona en un llarg període de temps: 10 anys. El detingut és un espanyol de 38 anys i veí de Jumilla.

Les trucades lascives van originar un dany psicològic a la víctima

 

La víctima va denunciar haver rebut més de 1.500 trucades durant l'última dècada. Inicialment les trucades es realitzaven més espaiades en el temps, però durant els últims mesos l'activitat delictiva denunciada s'havia incrementat de forma notable.

Segons la denúncia es tractava de trucades d'índole sexual i lasciu que van originar un dany psicològic i alteraven substancialment els hàbits de la víctima. Efectius de Prevenció de Seguretat Ciutadana, després de verificar la comissió dels fets denunciats, van iniciar la corresponent investigació per identificar l'autor i aclarir el delicte.

Evitava ser detectat ocultant el número de telèfon

 

Fruit de les investigacions practicades i malgrat que l'autor prenia mesures de seguretat per evitar ser detectat, com ocultar el número de telèfon, els guàrdies civils van identificar un veí de Jumilla que es trobava, presumptament, darrere l'autoria dels fets delictius.

Una vegada obtinguts tots els indicis necessaris, la Guàrdia Civil va establir un dispositiu de recerca sobre el sospitós, que ha culminat amb la seva localització, detenció i posterior posada a disposició judicial com a presumpte autor de delicte d'assetjament sexual.