Enxampen in fraganti un lladre amb tres ordres d'ingrés a la presó: acabava d'atracar un banc a punta de pistola al districte de Sant Martí de Barcelona i els mossos han penjat un vídeo del robatori.

Detenen un lladre multireincident a Sant Martí

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat, 10 de maig, un home de 54 anys que acabava de robar 3.600 euros d'un banc al districte de Sant Martí de Barcelona amb una arma de foc. L'arrestat és un atracador reincident que entre el 2016 i el 2020 havia robat amb violència tres entitats bancàries de la capital catalana.

A més, tenia tres ordres de recerca, detenció i ingrés a presó emeses per les autoritats judicials de diferents jutjats barcelonins. La detenció 'in fraganti' es va fer gràcies a una dona que va alertar una patrulla de Mossos que passava per davant l'oficina. Gràcies a l'avís, els agents van poder aturar l'atracador mentre fugia amb el botí.

El treballador amenaçat a punta de pistola

El detingut havia entrat al banc al matí, es va dirigir als taulells d'atenció al públic, va posar l'arma de foc a sobre la barra i va demanar a un treballador que li donés 9.000 euros. Tot seguit es va col·locar darrere del treballador i el va amenaçar amb la pistola apuntant l'esquena per exigir-li que li donés els diners. L'empleat li va donar 3.600 euros i tot seguit l'home va fugir. Una patrulla de mossos, que va ser alertada per una testimoni, va poder-lo aturar i detenir.

 

Tots els robatoris eren amb el mateix modus operandi

La Unitat Central d'Atracaments de Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la instrucció del cas. Destaca que en tots els seus robatoris l'atracador actuava de la mateixa manera: accedia a un banc simulant ser un client i quan creia que era el moment més oportú s'adreçava al treballador de la finestra de caixa i l'intimidava amb una arma de foc per tal d'emportar-se els diners.