Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per caçar el lladre que ahir, quan faltaven pocs minuts per les dotze del migdia, va assaltar una farmàcia del carrer d’Enric Prat de la Riba de l’Hospitalet de Llobregat. Ara per ara, tenen imatges de l’autor dels fets i també la descripció que va fer la treballadora de l’establiment, però no consta que l’hagin pogut detenir. 

Segons es pot veure a les imatges de les càmeres de seguretat, i tal com també consta a la denúncia que la propietària de la farmàcia ha fet a la comissaria dels Mossos, l’home va entrar a l’establiment amb intenció de furtar alguns productes, aprofitant que la treballadora havia entrat al magatzem

Quan la noia va sortir de la rerebotiga i va veure el lladre al taulell, el va fer fora. A la porta el lladre es va trobar amb un altre client, que estava esperant per entrar, i que va també intentar aturar el lladre, però va acabar per terra. 

El lladre va poder escapar de la farmàcia

Finalment, l’assaltant va poder marxar. Segons han explicat des de la farmàcia, cap de les persones que van intervenir en l’atracament va resultar ferida. Des de l’establiment, així i tot, no han volgut aclarir si el lladre es va poder emportar alguna cosa o no.

Els Mossos d’Esquadra, segons han afirmat a ElCaso.cat, busquen el lladre per un delicte de robatoris amb violència, tot i que en un primer moment, quan volia emportar-se alguna cosa aprofitant que la treballadora va entrar al magatzem, s’hauria considerat un possible delicte de furt. 

Amb les imatges de les càmeres de seguretat i el testimoni facilitat per les dues treballadores de la farmàcia i del client que s’hi va enfrontar, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una recerca per poder-lo localitzar. 

Assalt amb arma blanca a Banyoles

El vídeo d’aquest assalt a la farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat arriba l’endemà que ElCaso.cat també fes públic el vídeo de la comissaria de Banyoles, al Pla de l’Estany. 

El dilluns un home de 21 anys i de nacionalitat espanyola va accedir armat amb un ganivet a la comissaria que comparteix Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Finalment, va poder ser neutralitzat amb una pistola Taser i traslladat a un centre sanitari, fins que va ser enviat a un centre psiquiàtric.