Brutal agressió al Metro de Madrid a un home que va demanar a un altre que es posés la mascareta. Sense embuts. Algunes versions afirmen que l'agressor va clavar un punxó a l'ull de la víctima.  "Gilipollas, ojala de mueras!", va acabar després de colpejar-lo brutalment dins del vagó davant de la presència de la resta de passatgers. 

Agressió al Metro de Madrid

La policia demana la col·laboració ciutadana per donar amb l'agressor d'un viatger colpejat a un ull en un vagó del metro de Madrid.

 

En les imatges es pot veure com l'agressor, l'únic de l'escena que roman sense màscara, s'adreça cap a la víctima i el colpeja a la cara de forma molt violenta. L'impacte és sec, les ulleres de sol de l'agredit surten disparades i ell queda atordit. Se sosté als seients del metro per no caure.

Finalment l'agressor abandona el vagó en actitud desafiadora cap a la resta d'usuaris i cap a l'home atordit amb signes d'intens dolor. A ell precisament li dedica les seves últimes paraules abans de sortir: “Gilipollas, ojalá te mueras”.

No ha transcendit de forma oficial amb quin objecte l'agressor va colpejar l'home ferit. Algunes veus afirmen que podria tractar-se d'un objecte punxant. Algunes d'altres afirmen que el cop va ser amb el cant del mòbil o el colze. Sigui com fos, l'agredit va haver de ser traslladat a l'hospital.

La Policia i diversos usuaris de les xarxes socials han demanat ajuda a través de les xarxes amb l'objectiu d'intentar identificar l'agressor.

Una parella s'enfronta amb un lladre del metro i recupera el botí

Un antic episodi de circumstàncies similars va ocórrer a l'estació de Verdaguer del Metro de Barcelona. Una parella va plantar cara a un lladre de carteres fins que van poder recuperar les seves pertinences deixant el lladre a terra.

 

Tal com es pot veure en aquest vídeo que va tenir accés ElCaso.cat, una parella va veure com un noi jove els va robar algun objecte. Se'n van adonar i van anar contra ell.

El van interceptar i van registrar-li les butxaques, res. Després la motxilla, bingo. Tenia un telèfon robat que els pertanyia.