Un veí de Cunit (Baix Penedès) ha estat detingut acusat d'haver assetjat de manera continuada una dona, d'haver-la amenaçat de mort i d'haver intentat matar la seva parella apunyalant-la amb unes tisores. Segons el Diari de Tarragona, La Fiscalia demana per l'acusat una pena de tretze anys entre reixes, així com el pagament d'una indemnització de 3.000 euros a la dona en concepte de danys morals i 60 euros més com responsabilitat civil. Per part de l'home agredit demanen 240 euros per lesions i 800 euros per les seqüeles

Tots tres residien al mateix edifici situat a la carretera C-31 que passa per Cunit. L’assetjament va començar el gener del 2021 i es va estendre de manera diària durant mesos. L’acusat, de 48 anys, vigilava la seva veïna des del seu pati o des d’una finestra, i quan veia que es trobava sola començava a masturbar-se davant d’ella cridant la seva atenció amb expressions lascives i inclòs amenaçadores com “quan et vegi pel carrer et violaré i et mataré”. En altres ocasions li mostrava un pal amb el qual deia que l’anava a violar o un ganivet per atemorir-la.

Li llançava excrements i drogues

El comportament de l’acusat es va tornar cada vegada més desequilibrat, arribant inclòs a llançar excrements a la finestra de la víctima. A més a més, va deixar substàncies estupefaents al seu pati, sabent que el gos que tenien els seus veïns se’ls podria menjar. Segons els denunciants, també va deixar restes de semen davant de la porta del seu domicili.

Aquests episodis es van intensificar fins al dia que es va produir l'intent d'assassinat. El 23 d'abril del passat any la parella de la dona assetjada va decidir presentar-se al domicili de l'acusat després d'un incident particularment violent. El detingut va obrir la porta i es va abalançar immediatament sobre ell amb unes tisores de 15 centímetres. El seu objectiu era el coll, però afortunadament l'home va aconseguir apujar els braços i va rebre les punyalades al cap i a altres parts del cos.

Després d’un intens forcejament, la víctima es va poder desfer de l’atacant i va fugir a casa seva. L’acusat va córrer darrere d’ell mentre cridava que el mataria, i la parella va haver de trucar la policia que va detenir aquella mateixa nit a l’acusat. Després de passar per disposició judicial va ingressar a presó en espera del judici que ha començat avui. A banda de la pena de presó i d’indemnització econòmica, la Fiscalia també ha demanat una ordre d’allunyament de quatre anys contra la dona i de tretze anys contra la seva parella.