Un ciclista ha trobat una noia abandonada, semidespullada i plena de ferides en un aparcament de Cambrils (Baix Camp). Segons explica ella mateixa a l'home que ha trucat a Emergències 112, presumptament, havia estat víctima d'un abús sexual per part d'un taxista. Tot i la gravetat dels fets, aquests no podran ser investigats: ja que la víctima s'ha negat a declarar ni a fer-se l'informe mèdic.

Segons avança el Diari de Tarragona, els fets van passar el dilluns de la setmana passada a les 7:00 als afores de Cambrils. L'avís l'ha donat un ciclista que estava passejant per la zona quan, de cop i volta, ha vist una turista sense pantalons, amb un cop al cap i amb els braços i les cames plens de rascades.

Víctima d'assetjament sexual per part d'un taxista a Cambrils

Quan li ha preguntat què havia passat, s'ha adonat que la víctima parlava anglès i que estava sota els efectes de l'alcohol. Li ha dit que acabava de sortir d'una discoteca, que havia pujat a un taxi i que, presumptament, havia estat víctima d'assetjament sexual per part d'un taxista que, com que no ha aconseguit el seu objectiu de fer sexe amb ella, l'hauria deixat abandonada als afores de Cambrils, en una zona desconeguda per ella.

La víctima es nega a declarar i a denunciar l'agressió

La Policia Local de Cambrils va avisar els Mossos d'Esquadra, però la noia es va negar a parlar amb ells ni a denunciar-ho. Els agents van contactar amb la seva parella, tots dos son turistes que estaven passant uns dies de vacances en un hotel de Salou.

Ambulancia SEM / Carles Palacio
Un ciclista troba una dona semidespullada i plena de ferides als afores de Cambrils (Baix Camp): es nega a denunciar els fets i a fer-se un reconeixement i no es podran investigar / Carles Palacio

Traslladada a l'hospital de Reus per curar-se les ferides externes

La jove només va acceptar que la portessin a l'hospital amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per curar-se les ferides externes. Ho va fer acompanyada del seu nòvio a l'hospital universitari Sant Joan de Reus.

Els Mossos d'Esquadra no investigaran el cas perquè no vol denunciar

Un cop al centre mèdic, només va donar consentiment perquè li fessin un informe dels cops que tenia a la cara i de les rascades, però es va negar que li fessin una exploració per determinar si havia estat víctima d'una agressió o abús sexual.

Com que no es volia fer el reconeixement ni denunciar, els Mossos no han pogut investigar aquest possible cas d'agressió sexual ni identificar el taxista que, suposadament, havia abusat d'ella i l'havia deixat abandonada als afores de Cambrils.