Enxampen un treballador de neteja d'un hospital de Ciutat de Mèxic que estava violant una àvia intubada per Covid-19.

Viola una àvia intubada per Covid-19

L'Institut de Seguretat i Serveis Socials dels Treballadors de l'Estat (ISSSTE) ha informat aquest dimarts que un treballador de l'Hospital General Fernando Quiroz Gutiérrez, situat en Ciutat de Mèxic, ha estat recentment detingut després de ser acusat d'agredir sexualment una dona gran que es trobava intubada per coronavirus.

Segons recull el mitjà El Universal, el presumpte violador va ser descobert per dues infermeres en ple acte durant la matinada de diumenge a l'àrea de teràpia intensiva del centre hospitalari. Elles mateixes el van detenir i van donar l'avís.

L'home, identificat com Mario Albert, que presumptament treballava com a personal de neteja al lloc dels fets -a través d'una empresa subcontractada-, va aprofitar l'ocasió en veure que a la zona de pacients de Covid no hi havia ningú per atacar sexualment la dona.

Un treballador de neteja a l'hospital

L'Institut va afirmar a través d'un comunicat que, en resposta al que va passar, es va detenir el presumpte agressor de manera immediata i va ser posat a disposició de la Fiscalia General de Justícia de Ciutat de Mèxic (FGJCDMX).

També van condemnar els fets al mateix document i van assegurar que no toleraran aquest tipus d'actes. Ja col·laboren amb les autoritats per tal obtenir més informació sobre la violació.

Fiscalía Ciudad de México / Google Maps

Detingut un treballador de neteja d'un hospital mexicà que va ser enxampat violant una àvia que es trobava intubada per coronavirus / Google Maps

A més, es manté una línia de comunicació directa amb els familiars de la víctima, que compten amb assessoria legal per part de treballadors de l'àrea jurídica de l'Institut de Seguretat i Serveis Socials dels Treballadors de l'Estat.

Apareix una infermera malferida al pàrquing d'un CAP a Conca

El coronavirus ha posat el focus sobre els hospitals i cada dia hi passen nous fets que commocionen.

De fet, una mica més a prop, a Conca, una infermera apareixia malferida en el pàrquing del centre de salut on treballava, també aquest dimarts.

Sense saber què o qui li havia provocat les ferides, la dona, de 52 anys, va ser traslladada d'urgències a l'hospital Virgen de la Salud, on va morir minuts després a conseqüència de les lesions que patia.