Detenen quatre homes per segrestar una noia a Vélez-Málaga: l'han alliberat després d'extorsionar la família de la víctima, a la qual demanaven 10.000 euros per tornar-li la filla.

La van segrestar el mes de maig a Vélez-Málaga

Tot va començar el 26 de maig a Vélez-Málaga, un municipi a prop de la ciutat de Màlaga, quan els homes es van dirigir fins als voltants del domicili de la víctima per segrestar-la.

Demanaven 10.000 euros a la família per alliberar-la

La van tancar al cotxe contra la seva voluntat i, posteriorment la van portar a Màlaga. Van exigir 10.000 euros a la família de la víctima si volien que fos alliberada. Els familiars, espantats, van pagar els diners i al cap de poques hores va ser alliberada.

Posteriorment, van denunciar els fets a la Policia i, tot i que els fets van passar fa mesos, les detencions s'han fet recentment. Per aquests fets, i arran de la denúncia interposada, els agents especialitzats del Grup I de Crim Organitzat de Màlaga juntament amb el Grup d'Estupefaents de Vélez-Málaga van iniciar una recerca en el marc de l'Operació Prisma.

Negoci fallit de tràfic de drogues

Les primeres investigacions van determinar que el segrest estava motivat en un negoci fallit de tràfic de drogues. Després de continuar amb les gestions, els agents van identificar quatre perillosos homes, d'entre 27 i 29 anys, sent tres d'ells d'origen marroquí i un d'ells espanyol, com a responsables dels fets investigats.

Policía Nacional / EFE

 Quatre detinguts per segrestar una noia a Vélez-Málaga (Màlaga) per un negoci fallit del tràfic de drogues / EFE

Tres dels quatre segrestadors a presó

Finalment, els agents van procedir a la detenció dels quatre implicats a la ciutat de Màlaga, arrestos practicats els dies 28 de juliol i 2 d'agost, com a presumptes responsables d'un delicte de segrest i pertinença a grup criminal.

Dels fets coneix el Jutjat d'Instrucció número 4 de Màlaga que ha decretat l'ingrés a la presó de tres d'ells. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

A presó per assassinar el seu pare a Màlaga

Aquest no ha estat l'únic succés rellevant a Màlaga en els darrers dies i, de fet, aquesta setmana han detingut un home per, presumptament, haver assassinat el seu propi pare. Igual que els tres segrestadors, el presumpte autor dels fets es troba ingressat a presó de manera provisional i sense fiança acusat d'un delicte d'assassinat.

Es desconeixen les causes de l'assassinat de l'Antonio

De moment, es desconeixen les causes per les quals hauria assassinat l'Antonio, un home de 89 anys jubilat i extreballador del banc, una persona molt coneguda entre els veïns, que encara no donen crèdit a què ha passat.