Tres agents de la Policia Municipal de Sabadell, al Vallès Occidental, van resultar ferits després de la pallissa d'un grup d'homes que els van agredir quan tractaven de tancar un bar obert al vespre, en contra de la normativa per a la prevenció de la Covid-19.

Tres agents de la policia de Sabadell ferits en una pallissa

La policia va assistir aquest diumenge al vespre al número 83 del carrer d'Alguersuari i Pascual de Sabadell després de rebre un avís que alertava que un bar estava obert fora de l'horari establert per la normativa per a la prevenció del coronavirus. I a l'interior, hi havia clients consumint.

En arribar, els agents de la Policia Municipal de Sabadell van ser rebuts amb insults i, a continuació, van ser agredits: cops de peu i puny van enviar tres dels policies al centre sanitari CUAP de Sant Fèlix. Les ferides són de caràcter lleu.

Intenten tancar una festa il·legal i els apallissen

Davant la situació, es van destinar més reforços. Fins a nou unitats hi van intervenir per reduir els presumptes agressors i interposar les denúncies pertinents per l'obertura del bar fora d'hora.

Els detinguts van ser tres homes d'entre 26 i 28 anys a qui s'acusa de delicte de desobediència, resistència i atemptat contra els agents de l’autoritat.

A més, una quarta persona va ser denunciada administrativament per falta de respecte als agents de l’autoritat segons la LO 4/2015.

Diversos veïns van presenciar els fets i van gravar en vídeo alguns fragments de l'enfrontament, que s'han recollit en una peça on es poden apreciar els fets.