L'Antonio és un agent de la Policia Nacional, de 51 anys, que ha mort de coronavirus aquest dilluns a Màlaga.

Policia de Màlaga mort de coronavirus

Andalusia està de dol per la mort de l'Antonio Jesús Martín Lozano, un policia de 51 anys, que aquest dimarts per culpa de la covid-19. Tot va començar quan Martín estava treballant a les Illes Canàries en un operatiu de la crisi migratòria, on es va infectar.

Coche Policía Nacional / EFE

Antonio Jesús Martín Lozano és un policia de 51 anys de Màlaga que ha mort per culpa del coronavirus / Europa Press

Al cap d'un, es va començar a trobar malament, ja que s'havia infectat de coronavirus a la feina i, finalment, el dimecres, va ingressar a l'UCI de l'hospital de Màlaga i, durant cinc dies ha estat batallant entre la vida i la mort fins que aquest dilluns ha acabat morint.

Antonio Jesús Martín Lozano

"Antonio Jesús, de 51 anys, ha mort de coronavirus després de contagiar-se durant un servei a Las Palmas de Gran Canaria en el dispositiu de les pasteres. El nostre condol a la família i amics. Descansa en pau company", piulen des de la Confederació Espanyola de la Policia.

Malauradament, no és el primer cop que un policia de Màlaga mor per culpa de la covid-19 i, de fet, a finals l'abril, també va morir Sebastián Sabariego, un inspector de la Policia Nacional de Màlaga i pare de dos fills de 18 i 22 anys.