La vida dels pares del Julen, el nen de dos anys que va morir en caure per un pou a Totalán (Màlaga) ha canviat radicalment d'ençà del terrible accident: s'han casat i han tingut una filla.

Els pares de Julen, el nen que va morir en un pou

José Roselló i Victoria Garcia, els pares del Julen, per fi comencen a veure la llum al final del túnel: al mes de gener del 2019, van viure un dels episodis més tràgics de les seves vides, ja que van perdre el seu fill, un nen de dos anys, que va caure en un pou de 110 metres de profunditat a Totalán.

La cerca del Julen va ser molt llarga i complicada i, finalment, el dia 26 de gener del 2019, la pitjor de les hipòtesis es va acabar complint: van aconseguir treure el cadàver del nen del pou. Per si no fos poc, dos anys abans de la tragèdia, Oliver, el germà del Julen, de tres anys, també va morir, en aquest cas, d'un infart al mig del carrer.

Es casen i tenen una filla

Un mes després que el Julen morís, van decidir casar-se com a mostra d'amor i de superació de la mort dels seus dos fills, la qual els va afectar molt. Aquest pas va ser important per aconseguir que, a poc a poc, la parella aconseguís refer la seva vida.

Caso Julen / EFE

Els pares del Julen, el nen que va morir en caure a un pou, es casen i tenen una filla / EFE

Tot i la mort dels seus dos fills, el José i la Victoria seguien tenint la il·lusió de ser pares i, de fet, el mes passat van tenir una bebè, segons explica La Razón, fet que els ha ajudat a superar els episodis tan traumàtics que els va tocar viure anys enrere.

"Estan molt feliços. S'ho mereixen després de tot el calvari que han viscut", comenta una familiar dels pares del Julen.