El Paco era un sagristà de 52 anys que ha estat brutalment assassinat a punyalades a les portes d'una església d'Alcalá la Real, un poble de Jaén.

Sagristà assassinat a Alcalá la Real

Francisco Zúñiga, de 52 anys, era un sagristà que ha estat assassinat a punyalades a la porta de l'església Consolación d'Alcalá la Real. Per causes que encara s'estan investigant, un jove de 33 anys li ha clavat diverses apunyalades fins que, finalment, ha acabat morint.

Maten a Francisco Zúñiga

Francisco Zuñiga, conegut popularment amb el nom de Paco, era un sagristà molt conegut i estimat pels ciutadans d'Alcalá la Real, que encara no donen crèdit a què ha passat. Els sagristans són persones que treballen per l'església i que s'encarreguen d'ajudar el sacerdot de la parròquia.

Tot ha començat aquest divendres cap a les 20:00 a les portes de l'església quan un ciutadà ha vist el sagristà desengranant-se a causa de les punyalades. Immediatament, ha avisat a Emergències 112 i s'han desplaçat fins al lloc dels fets i, malauradament, no han pogut fer res per salvar la vida del Paco.

Un jove de 33 anys detingut per l'assassinat del Paco

L'autor dels fets seria, presumptament, un home de 33 anys que, per causes que encara s'estan investigant, l'hauria matat a punyalades. Per aquest mateix motiu, ha estat detingut i es podria enfrontar a penes de presó pel presumpte assassinat del Paco.

El germà del Paco ha agraït tot el suport que està rebent per part dels veïns del poble: "Era una excel·lent persona", comenta amb tristor. Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.