Una dona de 38 anys ofereix sexe a un home que caminava amb crosses a Luanco, Astúries. Quan ell diu que no vol, ella l'atraca i el tira a terra.

Ofereix sexe a un home minusvàlid a Luanco

La Policia Nacional ha detingut una veïna de Luanco de 38 anys acusada d'amenaçar i robar a un home amb crosses, segons ha informat aquest dilluns la Comissaria de Gijón.

Els fets van tenir lloc cap a les deu del matí de dijous passat quan la dona va abordar la víctima a la via pública, va demanar diners i li va oferir tenir relacions sexuals.

Segons el relat policial, l'home es va negar i li va contestar que "no volia tenir res amb ella", i tot seguit es va dirigir al lloc on eren els comptadors de l'edifici on resideix per comprovar una avaria a la calefacció de la comunitat.

L'atraca i l'amenaça: tira l'home a terra

La dona el va seguir i va repetir i insistir en la seva oferta sexual i, davant d'una nova negativa de l'home, es va ficar la mà en la jaqueta i va fer gestos de tenir algun tipus d'arma blanca mentre li deia que "o li donava la cartera o el punxava".

A continuació, va agafar a l'home de braç i el va sacsejar fins que aquest, que necessitava crosses per caminar, va perdre l'equilibri i va caure a terra.

Muletas / Alquiler Ortopédico

L'home caminava amb crosses i va acabar caient a terra després que la dona l'ataqués / Arxiu

Un policia fora de servei va sentir els crits d'auxili de la víctima i va poder retenir la dona fins a l'arribada de reforços policials.

La dona va ser detinguda acusada d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i en el seu poder es van localitzar diversos efectes personals que havia sostret a la seva víctima quan era a terra.

La detinguda compta amb un antecedent policial per fets similars i ha passat a disposició del Jutjat de Guàrdia.