La Policia Nacional allibera una dona a Estepa, Sevilla, abans de ser obligada a prostituir-se per la seva parella sentimental. També l'apallissava i li pegava fuetades amb un cable, mentre l'amenaçava de mort si no feia el que li manava: robar, mendicar i prostituir-se.

Obliga la seva xicota a prostituir-se 

Una recerca policial es va iniciar amb la col·laboració de l'entorn de la víctima a través de les xarxes socials i amb la cooperació de l'oficina diplomàtica d'Interior a Romania.

L'objectiu era comprovar un cas d'engany amb el mètode 'Lover Boy' i alliberar una dona que estava sent obligada a prostituir-se.

La víctima, una dona de nacionalitat moldava, va conèixer al seu agressor a Portugal, on van iniciar una relació sentimental i de convivència.

Poc després de l'inici de la relació, l'home va començar a amenaçar-la amb frases com "et tallaré les cames si te'n vas".

Durant els mesos següents, en agressions cada cop de major intensitat i violència, l'home li va pegar fuetades amb un cable i li va clavar cops de puny.

Fuetades amb un cable: "Et tallaré les cames si te'n vas"

Després de traslladar-se a Espanya, les pallisses i violència continuaven. L'agressor la va amenaçar de mort si no feia el que ell manava, com ara mendicar, robar o prostituir-se.

Des d'Estepa, tenia intenció de portar la víctima fins a Alemanya per a la seva explotació, però llavors el van enxampar.

 

La dona va ser alliberada i l'home detingut per delictes de Tràfic d'Éssers humans amb finalitats d'explotació sexual i detenció il·legal.

Mètode 'Lover Boy' a Sevilla

El detingut, que ha ingressat a la presó, va utilitzar el conegut mètode 'Lover Boy' per captar la víctima.

Es tracta d'una estratègia que implica establir una relació sentimental amb la víctima i manipular-la per crear una situació de dependència emocional.

I llavors amb amenaces aconseguir objectius delictius. Les víctimes sovint són incapaces de sortir de la relació, pensant que no poden viure sense els seus agressors.