Un incendi a un hotel situat al número 208 del carrer Comte Borrell de l’Eixample de Barcelona ha causat la mort d’un home de 58 anys, i altres tres persones han resultat ferides lleus. Els Bombers han rebut l’avís poc després de les dues de la matinada d’aquest dissabte.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, l'incendi es va originar en una de les habitacions del tercer pis de l'hotel Zenit i ha obligat a evacuar les gairebé 80 persones que s'encontraven dins de l'establiment. Fins al lloc s'han desplaçat nou dotacions de bombers, diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i agents de la Guàrdia Urbana. En arribar els sanitaris només van poder confirmar la mort de la víctima, i van atendre a tres persones més per inhalació de fum i ferides lleus que no han hagut de ser traslladats a l'hospital.

Els Mossos han obert una investigació

Les causes de l'incendi, que ha afectat les plantes tercera, quarta i quinta de l'hotel, encara són desconegudes. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esbrinar quin ha estat l'origen del foc. A hores d'ara totes les persones que s'allotjaven al local han pogut tornar a les seves habitacions menys sis, que han estat traslladades a un altre hotel de la zona.

Moren una dona i la seva neta en un incendi a Còrdova 

Una dona de 60 anys i la seva neta de 18 han mort aquesta matinada en un incendi a un domicili al barri de Las Morenas de Còrdova. Els bombers van rebre l'avís a les 4:30 hores d'aquest dissabte. El foc ha calcinat gran part de l'habitatge familiar on es trobaven les dues víctimes. En arribar els serveis d'emergència les dues dones ja havien mort. La Policia Nacional encara està investigant què ha pogut provocar l'incendi d'aquest pis del carrer Patio Poeta Luis Rosales de la localitat andalusa.