Una àvia de 89 anys mor en un incendi en un habitatge del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Mor una dona en un incendi a Sants

Una dona de 89 anys ha mort aquest dilluns a la matinada en un incendi en un habitatge al barri de la Marina de Port, al districte de Sants-Montjuïc, segons informa l'Ajuntament de Barcelona. 

Incendi en un habitatge del passeig de la Zona Franca

Els Bombers de Barcelona ha rebut l’avís a les 03:15 hores d’un incendi al passeig de la Zona Franca i ha comportat l’activació de 7 dotacions dels Bombers, unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de l’incendi i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Els Mossos han obert una investigació

A més, des del Twitter dels Bombers de Barcelona han explicat els fets: "una dona de 89 anys ha mort aquesta matinada en un incendi en un habitatge al barri de la Marina de Port, a Sants-Montjuïc. Els Mossos han obert una investigació per determinar-ne les causes. El cos de Bombers de Barcelona lamentem la seva mort", diu la piulada.

Bombers de Barcelona / Bombers de Barcelona

Una àvia de 89 anys mor en un incendi al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona / Bombers de Barcelona

Una àvia a casa seva a l'Eixample

Malauradament, el cas d'aquesta dona no és l'únic que ha passat en els darrers mesos a Barcelona i, de fet, fa poc més de tres setmanes, una àvia va morir en les mateixes circumstàncies al districte de l'Eixample de Barcelona: els fets van passar al carrer Pau Claris, al barri de la Dreta de l'Eixample i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació, encara que tot apunta que l'incendi va ser accidental.

Dos morts en incendis a Sabadell i a Granollers

Malauradament, no és la primera vegada que moren persones a l'interior d'una casa a Catalunya i, de fet, al Nadal del 2020, dues persones més van morir en aquestes circumstàncies: una a Sabadell (Vallès Occidental) i una altra a Granollers (Vallès Oriental).