Fa sis dies va desaparèixer la María Isabel de la Rosa, una dona de 44 anys que era treballadora de l'ONCE. Aquest dimarts han trobat el seu cadàver i han detingut un home per la seva presumpta implicació en els fets.

Troben morta la María Isabel de la Rosa

La María Isabel va desaparèixer el 19 d’agost i, des de llavors, no l'han parat de buscar. Des de SOS Desaparecidos, van difondre una foto de la dona i una a descripció de les seves característiques físiques per localitzar-la a través de la col·laboració ciutadana.

Aquest dimarts, la pitjor de les hipòtesis s'ha acabat complint: l'han trobat morta a l'interior d'una casa al carrer Estrella d'Albacete.

Tot i que el cas es troba sota secret de sumari, ha sortit a la llum que hi ha un home d'uns 53 anys, amb inicials A.G.A., detingut per la seva presumpta implicació en el crim: es tracta d'un veí del municipi que treballava en el món de l'hostaleria: vivia sol i, a més, feia tasques de jardineria per la zona.

El detingut no tenia cap relació amb la víctima

Aquest crim està ple d'incògnites, ja que l'home detingut no tenia cap relació amb la seva víctima ni hi havia denúncies prèvies contra ell, segons explica el Tribunal Superior de Justícia de Castella-la Manxa.

Policía Nacional / Policía Nacional

Detenen un home per la seva implicació en la desaparició i la mort d'una venedora de l'ONCE a Albacete / Policia Nacional

Havia comprat dos quilos de ciment i de sorra

"És molt conegut al barri, saluda a tothom, no em puc creure que sigui l'autor del crim, cal tenir molta sang freda perquè vaig parlar amb ell ahir mateix", explica un veí a La Tribuna de Albacete, on també han explicat que al detingut li agradava molt jugar a la loteria i que, el dilluns, uns veïns haurien vist el presumpte autor dels fets comprant dos quilos de ciment i de sorra que, possiblement, s'haurien utilitzat per amagar el cadàver.

Els policies nacionals han entrat amb pales, bombones i màscares

De fet, aquest, els policies nacionals han entrat amb pales, pics, bombones i màscares a l'interior de l’habitatge, que ho podrien haver fet servir per desenterrar el cos de la víctima. Al llarg d'aquest dimecres, se li practicarà una autòpsia que determinarà quines han estat les causes de la seva mort.

Penes de presó per un delicte d'homicidi

No han transcendit més dades sobre el presumpte autor dels fets, que es podria enfrontar a penes de presó per un delicte d'homicidi. Actualment, està detingut per la Policia Nacional i ha de passar a disposició judicial. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.