La Policia Nacional ha detingut un pastor de la congregació evangèlica Maranatha de Getafe, a Madrid, que presumptament va abusar de quatre menors de deu anys, a qui tapava els ulls i introduïa "una cosa gran que feia pudor" a la boca.

Un pastor evangelista abusa sexualment de nenes en Getafe

La investigació va començar a finals d'agost, quan una de les nenes va alertar la seva mare que l'home, un equatorià de 50 anys sense antecedents, els obligava a jugar a un passatemps que no els agradava, segons avança el mitjà El Mundo i han confirmat a Efe fonts policials.

Aquest pastor evangelista tancava les menors a la seva oficina i els oferia jugar a l'"aneguet cec". Per a això, els tapava els ulls amb una bufanda i les nenes, menors de deu anys, havien d'endevinar quin dit els introduïa a la boca.

Jugar a l'"aneguet cec" perquè li fessin fel·lacions

Tanmateix, les menors van dir que "els ficava una cosa gran que feia pudor i els demanava que moguessin la llengua". A més, a canvi de "guardar el secret" els donava recompenses com regals i, en alguna ocasió, els oferia un euro com a premi.

Abús sexual a nena / Pixabay

Abusava de nenes menors de 10 anys / Pixabay

Aquest "joc" apuntava que l'home encobria fel·lacions per part de les nenes. Van ser quatre les que ho van explicar als seus pares, que van acudir a una comissaria a denunciar la situació. Aquestes quatre víctimes en tenen només 10, 9, 7 i 6 anys.

En llibertat després de ser acusat d'un delicte d'abús sexual

Les primeres indagacions apunten que els abusos es podrien haver comès des de fa un any i, habitualment, després de les misses dels divendres.

A més, s'ha pogut esbrinar que l'home també va abusar presumptament d'una altra menor a la part del darrere del seu cotxe, on li va realitzar tocaments i agressions sexuals.

Finalment, a començaments de setembre, aquest home va ser arrestat pels agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional. Ara s'ha pogut saber que el detingut ja ha prestat declaració davant del jutge per un delicte d'abús sexual i ha quedat en llibertat.

Garrafa|Botellot arxiu|arxivament / Flickr

Botellón / Flickr

Instants abans que aquest cas s'hagi conegut, els Mossos d'Esquadra han fet pública la detenció d'un jove de 21 anys a Montblanc, a Tarragona, per haver abusat sexualment d'una menor i haver-ne agredit sexualment una altra.

Les denúncies es van interposar després de la festa major de la localitat, el 10 de setembre, quan van passar els fets. L'acusat, de nacionalitat marroquina i veí de Vila-rodona, passarà a disposició judicial en les pròximes hores.