L'home de 49 anys acusat d'haver assassinat a la seva tieta de 82 anys dilluns passat en La Laguna (Tenerife) ha ingressat a presó després de reconèixer els fets davant de l'autoritat judicial, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de les Canàries (TSJC).

Troben una anciana assassinada a casa seva

El cos de la dona va ser localitzat a casa seva després que uns veïns truquessin al 091 per informar de què feia dos dies que no la veien. Després de comprovar que la dona no obria la porta, la policia va aconseguir accedir al seu habitatge i els agents van trobar el cadàver de l'anciana.

Crim tia|paia anciana La Laguna / EFE

Detenció del nebot de la morta com a autor material de l'assassinat de la seva tieta / EFE

La víctima presentava signes d'haver mort de forma violenta i la investigació de les autoritats va provocar la detenció d'un home de 49 anys a la mateixa localitat. Es tractava del nebot de la morta, amb la qual convivia, i va ser detingut com a presumpte autor material del crim.

Confessió i presó

La Policia Nacional va indicar que la tieta i el nebot mantenien males relacions personals.

Després de la seva confessió en dependències policials, la jutgessa d'Instrucció número 3 de La Laguna ha ordenat l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança del nebot de la víctima com a presumpte autor d'un delicte d'assassinat.