Aquest matí els Mossos d'Esquadra van ser alertats que un home estava escalant la Torre Glòries sense cap mena de protecció. Segons els testimonis, aquest temerari escalador va iniciar la pujada a l'edifici quan començava a clarejar, i poc abans de les vuit del matí havia arribat a dalt de tot.

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Bombers ja li estaven esperant, i el van ajudar a entrar a dins de l'edifici a través d'una de les finestres. Un cop sobre sòl ferm, li van escortar fins al carrer, on els Mossos d'Esquadra li van identificar. Segons ha avançat Betevé, se sospita d'un segon home que també tenia intenció d'escalar l'emblemàtica torre.

Altres escaladors 

Fa tot just un mes, l’1 d’octubre, que dos homes ese van enfilar a la torre sense  cap mesura de protecció. Els escaladors es van gravar en vídeo sota l’atònita mirada de les persones que passaven en aquell moment per la zona. L’aventura els hi va costar una denúncia administrativa per infringir la Llei de seguretat ciutadana.

Al març d’aquest any, dos homes també es van proposar pujar al cim de l’edifici. En aquest cas va ser per una causa, des del seu punt de vista, solidària: volien penjar la bandera d’Ucraïna com protesta contra la invasió russa d’aquest país.

Aquesta acció pot implicar una multa d’entre 100 i 600 euros d’acord amb la normativa vigent que prohibeix l’escalada d’edificis i monuments sense autorització. Aquesta mesura, però, no sembla descoratjar a les persones que intenten realitzar aquesta fita cada vegada més sovint. El 2020 es van detectar un total de quatre escaladors, entre els quals es trobava Alain Robert el conegut com a 'Spiderman Francès', i el 2021 ho va fer un estudiant de 21 anys, també de nacionalitat francesa, que anteriorment havia escalat la torre Montparnasse de París.