En aquestes dates moltes persones decideixen enviar algun missatge als seus amics, familiars i coneguts per felicitar-los Nadal o l'any nou. Gràcies a les noves tecnologies és molt senzill poder fer-ho de forma ràpida a través d'un missatge difós.

Tots tenim un familiar que ens felicita cada any amb algun missatge poc personalitzat, una imatge o un vídeo graciós. És una cosa que sol passar en aquestes dates i l'app WhatsApp ha fomentat gràcies a la seva facilitat per iniciar converses amb altres usuaris.

Fins i tot s'ha posat de moda enviar alguns missatges que estan destinats a altres com a broma. Un exemple és un missatge emotiu felicitant el Nadal i al final afegir una frase com "sou el millor equip de bàsquet del món". Si s'envia per un grup de família o amics es dona a entendre que no ha estat un missatge personalitzat, sinó un que s'ha copiat i s'ha enganxat.

L'error d'una mare que s'ha fet viral

Moltes persones opten per escriure un text per a tots els seus contactes de confiança i enviar-lo com un missatge difós. Abans aquest tipus de missatges mostraven que eren difosos, però l'emissor pot fer que semblin un missatge normal d'una persona a l'altra.

La mare d'Alejandra Sánchez (@alejandrasavi_ a Twitter) volia enviar un missatge difós a 121 persones. Malgrat això, es va equivocar i va posar tots els destinataris del missatge en un mateix grup amb l'assumpte 'Nadal'.

Moltes d'aquestes persones no es coneixien i es van poder veure intercanvis de missatges extremadament absurds. La filla de la persona que va crear el grup va compartir una captura de pantalla del xat i va explicar el context d'aquesta divertida anècdota: "La meva mare volia fer un difós felicitant les festes i s'ha confós i ha creat un grup de 121 persones. En adonar-se'n, s'ha espantat i ha sortit del grup. Ara hi ha 121 desconeguts parlant entre ells i la meva mare no pot fer res. Simplement èpic."

El tweet es va fer summament popular a través de la plataforma. Moltes persones es van sentir com la mare d'Alejandra, ja que WhatsApp és una aplicació en la qual molts ens hem equivocat o hem tingut algun error similar.

Les reaccions al tweet viral

El tweet d'Alejandra ha arribat a unes xifres molt importants. Suma prop de 80.000 likes i poc més de 8.100 retweets. Moltes persones han decidit compartir-lo en els seus perfils i molts han aprofitat per deixar el seu comentari.

Molts d'ells van aprofitar per explicar alguna anècdota similar. Un exemple d'això és el comentari de @mgterribile: "Els pares del curs de la meva filla tenien un grup des que van iniciar primer grau, cada any incorporaven als mestres, aquest any ja en sisè grau, el mestre va treure tots els pares en lloc de sortir ell".

Molts comentaris es van dedicar a parlar sobre la figura d'un dels integrants del grup, concretament de 'Carlos'. En ser preguntat per qui era i dir el seu nom va tornar a insistir que ell era Carlos, segurament tampoc no entenia per què estava en aquest grup.