Enxampen una dona que ha matat el seu nòvio a Palma i que ha fingit que ha estat un accident. Les seves versions dels fets eren contradictòries i ha estat detinguda en un poble de Barcelona.

Mata el seu nòvio a Palma

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona a una dona de 38 anys com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per, suposadament, haver matat el seu nòvio després d'una discussió en un polígon de Palma i tractar de simular un accident.

Segons ha informat la Prefectura Superior de les Balears, els fets es van produir a principis de març en el polígon de Son Valentí de Palma. Passada la mitjanit es va rebre una trucada en els serveis d'emergències, a la qual una dona sol·licitava presència d'una ambulància, ja que la seva parella havia patit un cop al cap.

En un primer moment, la dona va manifestar que tots dos estaven al cotxe i que en iniciar la marxa van observar que la porta estava oberta, però que a través del mirall retrovisor va observar la seva parella en el terra i va trucar els serveis d'emergències. Quan van arribar els sanitaris els va dir que tot havia estat un accident.

L'homicida denuncia els familiars del seu nòvio

Fins al lloc es va desplaçar una ambulància i una dotació policial que va traslladar a la víctima a l'Hospital de Son Espases, que va morir l'endemà d'ingressar en l'UCI.

Segons el relat dels agents, alguns familiars de la víctima es van presentar a l'hospital i van protagonitzar un incident amb l'ara arrestada, que posteriorment es va presentar en la comissaria per a denunciar unes suposades amenaces contra ella per part dels familiars, que l'acusaven d'haver tingut participació en els fets.

Versions contradictòries de la dona

En aquest punt, els agents van dur a terme una recerca per a esclarir els fets i van comprovar les versions contradictòries de la dona tant a la primera patrulla policial com als serveis d'emergència i fins i tot als mateixos familiars de la víctima.

D'aquesta manera, segons han apuntat, els agents van obtenir proves i evidències, així com declaracions testificals que evidenciaven la suposada participació de la dona en la mort de l'home. Els policies van esbrinar que la parella havia mantingut una discussió prèvia i que tots dos s'havien dirigit al carrer. Posteriorment la dona va pujar al seu vehicle, mentre l'home estava fora.

 

Va accelerar el cotxe quan ell estava sobre el capó

L'home es va acostar a la finestra suposadament per a parlar amb la dona, quan aquesta va intentar abandonar el lloc a bord del vehicle. En aquest moment, pel que sembla l'home va pujar al capó per a impedir que la dona se n'anés i en aquest instant ella va accelerar i va recórrer diversos metres amb la seva parella sobre el capó.

Detinguda en un poble de Barcelona

A conseqüència del desplaçament l'home va sortir acomiadat i es va colpejar el cap fortament contra el terra. Els agents van esbrinar que la dona havia abandonat l'illa i estava en un poble de la província de Barcelona, on finalment ha estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi.