Busquen desesperadament la Soad, una model de 20 anys que ha desaparegut en estranyes circumstàncies a Salamanca. Feia mesos que estava sent assetjada i una persona anònima penjava cartells escrivint el seu nom ple d'insults.

Desapareix una model de 20 anys a Salamanca

Soad Alid Allam Sánchez és una jove de 20 anys de Salamanca que va desaparèixer misteriosament el divendres a Salamanca. Se li va perdre el rastre a l'estació d'autobusos de la ciutat: una amiga, cap a les 19:00, la va acompanyar a agafar un autobús en direcció Valladolid i, des de llavors, ningú sap res d'ella.

Desaparició plena d'enigmes

La seva desaparició està plena d'enigmes: la seva última connexió a WhatsApp és del divendres, que va ser el dia que va desaparèixer i que va deixar de respondre els missatges. No obstant això, sí que s'ha connectat al seu compte de Messenger de Facebook hores posteriors a la seva desaparició, fet que desconcerta els agents que estan investigant el cas.

Estava sent assetjada des de feia mesos

Un altre fet que preocupa enormement tant als policies com als familiars de la desapareguda és que la noia de 20 anys feia mesos que estava sent assetjada. Soad estudiava en una escola de Belles Arts i, des de feia aproximadament tres mesos, una persona anònima havia col·locat cartells amb el seu nom ple d'insults masclistes, com, per exemple "puta", segons informa Salamanca24horas.

La família descarta una desaparició voluntària

La seva família assegura que tenen una bona relació amb ella i, de fet, abans que la noia marxés a l'estació d'autobusos, ella i la seva mare es van reunir en un centre d'estètica i que, tot i la preocupació que tenia la model per l'assetjament, asseguren que no marxaria sense dir res a ningú.

Modelo desaparecida / Cedida

Soad Alid Allam Sánchez estava sent assetjada des de feia mesos i ha desaparegut aquest divendres a Salamanca / Cedida

Soad Alid Allam Sánchez

Soad Alid Allam Sánchez mesura 1,72 metres, és morena, de complexió prima i té el cabell llarg i de color negre. En el moment de la desaparició anava vestida amb unes polaines de color negre, una jaqueta de color negre, una dessuadora rossa i unes botes militars també de color negre.

Qualsevol persona que tingui alguna pista, es pot posar en contacte amb la Policia Nacional trucant al 091 o al  923 12 77 00.

ACTUALITZACIÓ: La Soad ha estat trobada sana i estàlvia aquest dilluns.