Busquen el Víctor, un jove de 33 anys desaparegut fa tres dies a Tarragona i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor.

Víctor Miguel Ibáñez desapareix a Tarragona

Des de SOS Desaparecidos han difós una foto i una descripció del jove i per aconseguir localitzar-lo. El Víctor Miguel Ibáñez va ser vist per última vegada el divendres, 27 d'agost, a Tarragona. Mesura 1,75 metres d'altura, és de complexió normal, té el cabell negre i té els ulls blaus. 

Víctor Miguel Ibáñez / SOS Desaparecidos

Víctor Miguel Ibáñez va desaparèixer el divendres a Tarragona i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo / SOS Desaparecidos

Col·laboració ciutadana per localitzar-lo

Qualsevol persona que l'hagi vist o que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, que té assistència les 24 hores del dia.

Sense rastre de la Sandra Culli

El Víctor no és l'única persona desapareguda a Catalunya i, de fet, també se li ha perdut el rastre a la Sandra Culli, una dona que va ser vista per última vegada el 26 de desembre del 2020 a Vilassar de Mar (Maresme): va anar a donar una volta i mai més va tornar i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Segueixen buscant el parricida de Barcelona

Una altra persona a qui se li va perdre el rastre la setmana passada va ser el Martín Ezequiel Álvarez Giaccio i els Mossos d'Esquadra han facilitat una foto i una descripció seva per localitzar-lo com més aviat millor, ja que està en crida i cerca per, presumptament, haver assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona el dimarts.

Els fets van passar el dimarts a la nit a l'hotel Concòrdia a l'avinguda del Paral·lel, a l'habitació 704 de la setena planta de l'edifici. Presumptament, el pare del menor, el va assassinar per fer-li mal a la seva exparella, de qui s'havia separat vuit dies abans del crim.

Se li va perdre el rastre a l'aeroport de Barcelona

Els policies estan intentant localitzar-lo: se li va perdre el rastre el mateix dia de l'assassinat a l'aeroport de Barcelona, tot i que no va agafar cap vol amb la seva documentació. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

També busquen el Tomás Gimeno, el pare de les nenes de Tenerife

També continua la cerca de Tomás Gimeno, un pare acusat d'haver assassinat les seves dues filles a Santa Cruz de Tenerife. Encara que la hipòtesi principal és que després de matar les dues menors es va suïcidar, té una ordre de detenció internacional i és primordial trobar-lo, ja que es podria enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades per, presumptament, haver matat les seves filles per fer mal a la seva ex, sent un clar exemple de violència vicària.