Un home de 56 anys ha estat detingut per matar un lladre que li volia robar el camió. Quan el presumpte assassí va veure que el lladre volia entrar a la cabina del vehicle per la part del retrovisor, va accelerar i l'home va estar més de 3 quilòmetres a 100 km/h penjant pel mirall del retrovisor fins que el va atropellar i va fugar-se. 

Els fets van passar el 3 de juny de matinada a la sortida de l'A-31, dins del terme municipal de Petrer, un municipi a prop d'Alacant. Emergències 112 va rebre l'avís a les 5:48: els alertaven que hi havia un home greument ferit al mig de la via, que acabava de ser atropellat per un camió i que el presumpte autor dels fets s'havia fugat.

El va atropellar i el va deixar abandonat al mig de la via

Immediatament, els serveis d'emergències i la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que la víctima estava abandonada al mig de la via i sense cap mena d'il·luminació.

Va ingressar a l'hospital amb un pronòstic greu i va acabar morint

El van traslladar fins a l'hospital universitari d'Alacant amb un pronòstic greu i, després d'un dia lluitant entre la vida i la mort, va acabar morint. L'Institut Armat va obrir una investigació per esbrinar què havia passat i van descobrir que l'autor dels fets era un conductor de camions.

Va intentar entrar a robar al camió per la part del retrovisor

Set dies més tard, van aconseguir arrestar el presumpte autor dels fets, que és un home de 56 anys de nacionalitat espanyola. Segons les investigacions, el lladre, de 40 anys, va intentar entrar a robar al camió per la part del retrovisor. Va ser llavors quan el presumpte autor dels fets va accelerar i la víctima va quedar penjada durant més de 3 quilòmetres fins que, finalment, va frenar i el va tirar al mig de la via.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press
La Guàrdia Civil ha detingut un home de 56 anys per matar un lladre que es volia colar a la cabina del seu camió a Alacant / Europa Press

Detingut per homicidi imprudent i omissió al dret de socors

L'Institut Armat està intentant esbrinar si el lladre i el camioner es coneixien i si tenien algun tipus de conflicte entre ells. L'home de 56 anys està acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre d'omissió al dret de socors, motiu pel qual podria entrar a la presó.