Miquel Baylach, president del Grup Excursionista de Bigues i Riells (Vallès Oriental) ha denunciat als Mossos d’Esquadra que un motorista l’havia atropellat intencionadament, abans d’apallissar-lo, perquè sortia amb altres dos companys d’un camí barrat al qual els vehicles tenen prohibit l’accés.

Els fets van ocórrer a l'aparcament del castell de Montbui. Baylach estava repassant el terreny que el grup recorrerà el pròxim 13 de novembre, quan va veure tres motoristes al camí barrat. Els va cridar l'atenció, explicant-los que no podien circular per aquell sender. L'agressor, segons relata Baylach, va adoptar una actitud provocadora i se li va encarar. La víctima va treure el telèfon mòbil per fer-los unes fotos, i va ser en aquell moment que l'agressor, que encara no ha sigut identificat, li va atropellar.

Li va amenaçar de mort

“Se’m va llançar a sobre donant-me cops de puny i em va posar el colze al coll dient-me que o li donava el telèfon o em matava”, ha declarat Baylach a l’ACN.  Els altres dos motoristes que acompanyaven a l’agressor no van participar en la baralla, però tampoc no van fer res per aturar-la.

Malgrat la pallissa, Baylach va demanar al seu agressor que es quedés per parlar, però tots tres van fugir de l'escena. Després d'això la víctima va avisar a la Policia Local i va ser traslladat a l'hospital per avaluar les seves ferides. L'endemà va presentar una denúncia a la comissaria de Caldes de Montbui, on van comprovar que, tot i haver esborrat les fotografies davant les amenaces de l'agressor, aquestes havien quedat a la paperera i les van poder recuperar.

Els mossos continuen cercant l’autor de l’agressió. A les fotografies presentades pel denunciant, només es veia que l’agressor conduïa una moto Enduro i que duia roba de color blau i groc.