La María és una adolescent de 15 anys que fa mesos que no surt de casa, ja que les perilloses bandes juvenils de Madrid l'han amenaçat de mort. La seva mare ha explicat l'infern que està vivint aquesta menor, que viu atemorida pensant que l'assassinaran.

María és un pseudònim i no és el seu nom real, ja que revelar-lo podria posar-la en una situació encara més vulnerable de la que es troba. El seu infern va començar fa tres mesos al barri madrileny de Sanchinarro quan sis joves de la perillosa banda urbana Los Bloods la van amenaçar de mort amb matxets i navalles.

Afortunadament, va aconseguir fugir dels agressors amagant-se a l'institut. La Policia Nacional va aconseguir identificar els presumptes autors dels fets: són quatre nois i dues noies que tenen entre 17 i 18 anys, explica NIUS, que ha entrevistat la mare de la víctima, que ha explicat amb tota mena de detalls el malson que està vivint la María.

"Si no et matem avui, et matarem demà. Sabem on vius"

La dona ha explicat que l'inici de tot va ser quan uns desconeguts van abordar un altre dels seus fills, un adolescent de 17 anys i, l'endemà, van anar cercant la seva filla armats amb matxets: "Mateu-la, mateu-la al cor que és on fa més mal. Si no et matem avui, et matarem demà. Sabem on vius", deien els presumptes agressors a la María.

Els agressors de la María continuen en llibertat i ella s'ha d'amagar

Després d'aquestes amenaces, la mare va denunciar-ho tot a la Policia Nacional: els agents li van comentar que eren membres de la banda juvenil Los Bloods, un grup format per gent molt perillosa. Malgrat la gravetat dels fets, els presumptes autors continuen en llibertat i, de fet, una d'elles estudia al mateix centre que la María i continua anant a classe, mentre que ella s'ha d'amagar a casa.

"Està en tractament psiquiàtric. Li han destrossat la infància"

De fet, fa tres mesos que no surt de casa per por a trobar-se amb els seus agressors, que compleixin amb les amenaces i que l'assassinin. "Està en tractament psiquiàtric. Li han destrossat la infància. Els meus fills no són de cap banda ni saben res d'això", explica la mare atemorida, que assegura que la seva filla té malsons i que es desperta cridant que la mataran. 

La por augmenta per l'assassinat del Jaime al carrer Atocha

La por de la María ha anat en augment des que fa unes setmanes, una d'aquestes bandes urbanes va assassinar un nen de 15 anys al carrer Atocha. "Les víctimes es fan més dèbils i els agressors es continuen fent forts", conclou la mare de la menor indignada.