Un alumne de l'institut de Vidreres (Selva) ha apunyalat aquest dijous una professora del centre amb un ganivet i l'ha ferida al coll. Segons les primeres informacions, l'estudiant té 15 anys i estava expulsat del centre.

Apunyalament a l'interior d'una aula

L'alumne ha agredit la docent de l'IES Vidreres a l'interior d'una aula. Els fets han tingut lloc cap a la una de la tarda i la professora no ha patit ferides greus.

Agents de la Policia Local han pogut detenir l'alumne poc després al pati mateix de l'institut.

n alumne de l'institut de Vidreres (Selva) ha apunyalat aquest dijous una professora del centre amb un ganivet i l'ha ferida al coll. Segons les primeres informacions, l'estudiant té 15 anys i estava expulsat del centre. L'alumne ha agredit la docent de l'IES Vidreres a l'interior d'una aula. Els fets han tingut lloc cap a la una de la tarda i la professora no ha patit ferides greus. Agents de la Policia Local han pogut detenir l'alumne poc després al pati mateix de l'institut. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha lamentat els fets i ha avançat que ara els Mossos d'Esquadra assumiran la investigació per esclarir els fets. Al ser menor d'edat, l'arrestat està pendent de passar a disposició de la fiscalia de menors.

Ganivet a la mà (arxiu) / Pixabay

L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha lamentat els fets i ha avançat que ara els Mossos d'Esquadra assumiran la investigació per esclarir els fets.

Al ser menor d'edat, l'arrestat està pendent de passar a disposició de la fiscalia de menors.

Condemnat per intentar matar una educadora a Zumarraga

Noticia en circumstàncies similars, de violència contra les docents/ educadores: un menor internat al centre de reforma Ibaiondo de Zumarraga (Gipuzkoa) ha estat condemnat a tres anys d'internament en règim tancat, després d'haver intentat matar una de les seves educadores en el context d'un pla de fuga orquestrat amb uns altres dos de menors. Un altra educadora va rescatar la seva companya mentre aquesta era encanyada per l'acusat.