Nova agressió sexual a Barcelona: detenen un home per intentar violar la seva parella en un pis del barri de Roquetes.

Cas de violència masclista a Nou Barris

Els fets han passat aquest diumenge a la tarda quan la Guàrdia Urbana de Barcelona es va desplaçar fins al barri de Roquetes del districte de Nou Barris alertats per un possible cas de violència masclista.

La seva parella l'havia intentat violar

Quan els policies van arribar fins al lloc dels fets, van atendre la víctima, que els va explicar que la seva parella l'havia intentat violar i, per aquest mateix motiu, ha estat detingut per un presumpte delicte d'agressió sexual, segons avança Betevé.

Dues agressions sexuals a Barcelona aquest cap de setmana

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet una piulada explicant que, a més d'aquesta detenció, també en van fer una altra per una agressió sexual a la Barceloneta: "El cap de setmana vam detenir dos homes per agressió sexual als barris de la Barceloneta i Roquetes. Vam fer de l'atenció a les víctimes i el seu entorn una prioritat. I una vegada més la col·laboració ciutadana va ser clau per esclarir els fets", expliquen en una publicació.

Guàrdia Urbana / @barcelona_GUB

Detenen un home per una agressió sexual al barri de Roquetes de Barcelona: havia intentat violar la seva parella / Twitter barcelona_GUB

Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no han transcendit més dades sobre el detingut, que és el presumpte autor d'una agressió sexual.

Proves Guardia Urbana TUIT

Tuit de la Guàrdia Urbana de Barcelona / Twitter

Violen una jove en un pis de la Barceloneta

Malauradament, tal com hem comentat anteriorment, aquest no ha estat l'únic detingut per un delicte d'agressió sexual a Barcelona i, de fet, aquest diumenge han detingut dos homes implicats en la violació d'una jove en un pis del carrer del Mar al barri de la Barceloneta.

El presumpte violador és un amic del seu nòvio que va drogar-la, tant a ella com al seu nòvio, per agredir-la sexualment. Per aquest mateix motiu, va ser detingut i es podria enfrontar a sancions econòmiques elevades i penes de presó per un presumpte delicte d'agressió sexual. La investigació continua oberta.