L'actriu catalana Candela Peña ha fet públiques a les seves xarxes socials les amenaces que ha rebut contra ella i el seu fill i ha interposat una denúncia per ciberassetjament en una comissaria de la Policia Nacional, ja que fa un temps que està patint aquesta situació.

En les seves "stories" d'Instagram, la protagonista de la sèrie Hierro (Movistar) i de Benvinguts a la Família (TV3) ha llançat avui un crit de "socors" a la Policia Nacional, i ha demanat acabar amb l'anonimat digital fent públics tant els insults i amenaces que ha rebut com els perfils de les persones que els han proferit. La Policia Nacional ha confirmat que l'actriu catalana ha presentat denúncia en una comissaria de Madrid.

"Ajuda" reclama Candela Peña a la policia

"No tolereu el maltractament", "por", "ajuda", són missatges que ha publicat Candela Peña etiquetant la Policia Nacional a Instagram. L'actriu expressa el seu "terror" respecte a la difusió en aquesta mateixa xarxa social d'una fotografia en la qual apareix ella amb el seu fill en braços i una amenaça de mort dirigida al seu fill.

candela pena amenazas ig 2

Atacs contra el fill de Candela Peña / IG

La guanyadora de tres premis Goya i actual col·laboradora del programa La Resistencia de Movistar va començar a fer públics alguns missatges de ciberassetjament fa una setmana. L'enviament de fotos en privat per part del seu assetjador ha tornat a demanar ajudar a la policia i finalment, aconsellada pel mateix cos policial, s'ha presentat a comissaria.

candela pena amenazas ig 1

Una de les amenaces que va rebre Peña / IG

Amenaces contra actrius 

Serà una unitat contra la ciberdelinqüència qui investigarà els atacs contra l'actriu de Gavà. No és el primer cop que persones de rellevància pública són objecte d'insults i amenaces greus per fans o per detractors que aprofiten l'anonimat de les xarxes.