El públic que omplia els carrers de Terrassa (Vallès Occidental) s’han quedat molt sorpresos quan han vist un Rei Melcior amb una actitud no massa adequada en una cavalcada.

L’usuari @Rickyexp ha compartit el vídeo al seu compte de Twitter del moment en què el rei blanc mostra davant els assistents la seva mala llet. Tothom esperava que Melcior, el primer dels tres Reis d’Orient, fes el que ha de fer un rei en una cavalcada: saludar als nens i nens, somriure i llançar caramels.

Hem dit “llançar caramels”, amb entusiasme i alegria, però no amb la fúria amb què ho fa el Rei Melcior a Terrassa.

Les imatges mostren com en un principi el Rei Melcior llança amb certa energia i força els caramels. Però la seva energia i fúria va en augment i més que llançar caramels, el que fa és disparar caramels, com més fort, millor.

Fins i tot es poden escoltar els crits d’alguns dels assistents. Però el que més sorprèn és el gest final de Melcior, senyalant amb el dit a algú del públic.

Desconeixem si algú li ha dit alguna cosa que no li ha agradat al rei blanc, però segons sembla, no s’ha pres massa bé que la gent llancés els caramels cap a ell, com si fos una diana.

El vídeo s’ha fet viral i ha rebut milers de respostes i retuits.