Els passatgers i el personal de l’aeroport de Miami, a l’estat de Florida (EEUU) no es podien creure el que estaven presenciant davant els seus ulls: una noia despullant-se mentre caminava per la terminal i acabant totalment nua.

El vídeo no ha trigat en fer-se viral

Les imatges enregistrades pel director de cinema Billy Corben amb el seu mòbil s'han difós, és clar, per les xarxes socials, i han trigat menys temps en fer-se virals, que el que va trigar la desconeguda en treure’s la roba.

La jove, que no ha estat identificada, apareix per la zona de recollida d'equipatge de l’aeroport de Miami vestida només amb la roba interior (és de suposar que ja s’havia tret part de la vestimenta abans de començar la gravació).

Entre la incredulitat i la sorpresa 

El primer que es treu són els sostenidors, sense descordar-se’ls, els baixa fins la cintura fins que li arriben als peus. Mentrestant, el personal de l’aeroport mostra en les seves cares, la sorpresa i la incredulitat pel que estan presenciant.

La noia segueix caminant fins que s’allibera de la calceta, moment en què aixeca el puny, en senyal de victòria.

Per què?

Victòria de què? Potser havia superat una prova? Un repte? O era una aposta? De moment, no se'n sap res, ningú ha explicat el per què aquella jove va actuar com ho va fer.

L’únic que ha transcendit és que es tracta d’una exhibicionista, segons la versió de la policia de Miami-Dade en declaracions al diari Miami Herald, afegint que va ser detinguda dilluns passat quan era fora de la terminal. La noia no va tenir cap inconvenient en realitzar una avaluació sobre la seva salut mental.