El vídeo on apareix una nena que perd el control d’un cotxe de joguina i atropella un gat que s'ha fet viral aquesta setmana porta un nou capítol. Ara, la petita ha fet les seves primeres declaracions on afirma que tot va ser un accident i que no volia fer mal a l’animal.

“Machuqué al gato”

El diari Publimetro México ha publicat aquest divendres una entrevista a la famosa nena que va atropellar un gat amb el seu cotxe de joguina aquest dimarts. A l'entrevista el periodista li pregunta si sap per què és famosa i la petita li respon de la forma més clara: “machuqué al gato”, una manera de dir que va aixafar el gat en espanyol llatinoamericà. 

Al vídeo original de l'accident es pot veure com la menor viatja a una velocitat molt elevada i que l'animal no pot evitar el cop i és atropellat pel vehicle rosat. Encara que la petita impacta contra el gat, afortunadament surt il·lès.

Al final de l'entrevista la nena explica que el gat estava a prop de casa seva perquè li donaven menjar però que no era de la família. I acaba afirmant que ella no volia atropellar el pobre animal.