Un parc temàtic xinès ha llançat un porc lligat amb una corda elàstica des d’una torre de 68 metres d’alçada per il·lustrar un vídeo promocional. Les imatges s’han fet virals i han provocat indignació de multitud d'internautes.

Segons informa el diari Global Times, les imatges es van gravar en una atracció de ‘puenting’ d’un parc temàtic del municipi xinès de Chongqing.

Les imatges del porc volant amb una capa de color blau van servir per promocionar l'atracció

I tot plegat per gravar un vídeo promocional del parc temàtic. El vídeo s’ha fet viral en xarxes socials i ha provocat una reacció de rebuig per part de molts internautes. També ha generat crítiques entre els activistes dels drets dels animals que han mostrat la seva disconformitat davant aquesta atrocitat.

El parc temàtic ha demanat disculpes, el seu portaveu ha assegurat que el porc no va patir cap mal. Després del patiment, l’animal va anar directe a l'escorxador.

Fa pocs dies es va veure una imatge semblant quan uns desconeguts van llançar un porc des d'un helicòpter a la piscina de la mansió d'un empresari tèxtil a l'Uruguai.