Dos nois han generat el fàstic col·lectiu entre els molts usuaris que han tingut l’oportunitat de veure el vídeo que han publicat a les xarxes socials sobre la seva mala experiència en un McDonald's.

Un McDonald's argentí

Els dos amics eren en un d’aquests establiments de menjar ràpid de la província de Tucumán, a l’Argentina. Havien demanat una fantàstica hamburguesa acompanyada d’unes saboroses patates fregides.

Una sorpresa molt fastigosa

El que no es podien imaginar és què sortiria d’entre la pila de patates banyades amb ketchup: dos fastigosos escarabats.

Convençuts que ningú els creuria, van decidir gravar-ho. I aquesta és la prova:

Una panerola va poder fugir

En les imatges (que fan treure la gana) es veu només un dels dos escarabats que van aparèixer de dins la caixa de l’hamburguesa amb patates. Ells asseguren que n’hi havia dos, l’altre va poder escapolir-se de la gravació. Va ser afortunada ja que l'insecte que van enxampar, no va acabar massa bé.

Ells mateixos ho van explicar al diari Crónica: “Dimarts estàvem menjant al McDonald’s del carrers 25 de Mayo i Córdoba, eren les 17:30 quan van aparèixer dos escarabats al menjar”.

Conseqüències

Tot i la desagradable i fastigosa situació que van viure, van voler gravar-ho; van tenir la sort d’enganxar un dels dos insectes, sortint d’entre les patates fregides.

No hi ha notícies de les conseqüències de la seva troballa, el que sí han aconseguit és que molta gent hagi perdut la gana, i les ganes d'anar a segons quins establiments de menjar ràpid.