Hi havia una vegada tres porquets que una nit molt freda van decidir entrar en un supermercat, es volien protegir del fred, i tenien molta, molta gana... Aquest podria ser l’inici d’una variant del conte “Els tres porquets”, però no, no té res de fantasia, és del tot real.

La nova aventura dels tres porquets 

I és que tres porcs, la mare i els seus dos garrins, s’han escapat d’una granja i han arribat fins la ciutat de Tyumen, a Sibèria. Un cop allà, han trobat un supermercat i no han dubtat en entrar-hi sense importar-los massa la gent que hi havia dins.

Los tres cerditos / VK.com

Els tres porquets s'han volgut protegir d'una intensa nevada / VK.com

Segons publica Metro, els tres porcs s’han volgut protegir d’una intensa nevada, i és per això que han buscat refugi al supermercat. Però mentre eren dins han aprofitat per passejar-se pels passadissos de l’establiment i inspeccionar què hi havia a les enormes estanteries.

Els porcs no són tontos  

El més sorprenent, però, és davant de quin prestatge s’aturen i el contingut de quines ampolles decideixen tastar..

Com es pot veure en el vídeo penjant a les xarxes socials, els porcs tiren unes ampolles de whisky sense voler, però aprofitant que s’han trencat i el líquid daurat s’ha escampat pel terra, no dubten en beure-se’l.

Una cort de porcs o una botiga?

Les imatges dels porcs s’han fet virals i alguns clients han aprofitat per expressar el seu malestar: “Això és una cort de porcs o una botiga?”. Altres, en canvi, s’ho han pres amb més sentit de l’humor: “A tots ens agrada una copeta en aquesta època de l’any”.

Cap a casa!

Malauradament per a ells, els porcs no han pogut gaudir massa de la festa ja que els encarregats del supermercat s’han afanyat a treure’ls d’establiment. Posteriorment la policia els ha tornat a la seva granja.

Desconeixem en quin estat hi han arribat i com han rendit a l’endemà de la festa, per allò de la ressaca.