Un concursant d'un reality televisiu de perruqueria li talla 30 centímetres de cabell a la model que li ha tocat per fer proves provocant-li un trasbals tan fort que es desmaia.

La situació al plató és tan tensa que les imatges a les xarxes ja s'han fet virals i acumulen més de dos milions i mig de visualitzacions.

Una llarga i llisa cabellera per la beneficiència

La noia apareix amb una llarga i llisa cabellera perquè el concursant, Bilal Agin, pugui demostrar les seves habilitats; el que ella no s'espera és que aquest li acabarà tallant 30 centímetres del seu cabell. La model es va presentar de manera voluntària al concurs Kuaförüm del canal ShowTV de Turquia.

Quan la noia és conscient de la seva nova mida de cabell, es posa a plorar, es treu la bata i marxa del plató. És en aquest moment que passa l'acció més xocant i que ha fet viral les imatges: es desmaia. Finalment, la jove es recupera i després que una de les jutges la convenci torna al plató.  

2cabell

Moment del vídeo en què el concursant li talla els 30 cm a la model

El cabell de la noia anirà per la beneficència. Concretament a una associació que fa perruques per a dones que pateixen càncer i perden el cabell amb la quimioteràpia.