La Comunitat de Madrid ha estat de les regions espanyoles més afectades pel temporal de neu que ha deixat la borrasca Filomena.

Carreteres tallades, cotxes atrapats a la neu i anècdotes de tota mena s'han succeït a la capital espanyola.

Madrid sota neu

Si bé la neu ha provocat incidències, la gent de Madrid sembla que s'ho pren amb humor.

El primer vídeo viral amb la neu acumulada a la ciutat va ser aquest home en trineu tirat per gossos husky, al més pur estil siberià.

Els esports d'hivern en plena metròpoli van ser una idea generalitzada i molta gent va aparèixer a llocs emblemàtics com la Puerta del Sol amb els esquís i tot l'equip. Només els hi faltaven les pistes.

D'altres, obligats a transitar pel carrer per feina, van haver d'utilitzar tots els recursos possibles, deixant estampes com aquesta, d'un repartidor a domicili fent la ruta amb esquís per la ciutat.

El drama de la borrasca Filomena ha quedat convertit en anècdota pels ciutadans de Madrid, que també han mostrat els seus dots artístics amb figures de neu no del tot ortodoxes.

En la mateixa línia escultòrica uns veïns van decidir construir un bar al bell mig del carrer, amb una barra feta de neu

A part dels esquiadors, figures i personatges diversos van passejar pels carrers de Madrid.

Des de personatges de sèries infantils fins a Tiranosaures Rex van envair la capital espanyola.

Les imatges més sorprenents

No obstant les anècdotes, l'eufòria es va descontrolar amb una guerra de boles de neu improvisada al centre de Madrid.

Una multitud de persones van començar el joc que es va descontrolar i va acabar amb la intervenció de la policia, ja que els participants no complien les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19.

Aquestes són les imatges més virals a les xarxes socials del segon cap de setmana del 2021 a Madrid, on la borrasca Filomena ha deixat una quantitat acumulada de neu excepcional.

Un temporal que es preveu que minvarà a partir de demà i que fa del començament d'aquest any tota una fita històrica.

Nieve Madrid 2021 / Europa Press

Els carrers de Madrid es van omplir de gent jugant amb la neu / Europa Press