Una patrulla de la Policia Local de Sevilla ha trobat la matinada de dimecres un nen de quatre anys sol al carrer i en pijama. El menor havia sortit de casa seva pensant-se que no hi havia ningú.

Espantat i desorientat pels carrers de Sevilla

El nen caminava sol i desorientat pels carrers del barri Sevilla Este de la capital andalusa. A les set del matí, una dona que era a les portes d’una farmàcia, ha vist un nen, sol, plorant i vestit només amb el pijama.

Només cinc graus de temperatura

La dona ha trucat a la Policia que en pocs minuts ha arribat on era el nen; el primer que han fet els agents ha estat abraçar-lo perquè entrés en calor ja que aquesta matinada la temperatura a la capital andalusa ha baixat fins els cinc graus.

El nen estava molt espantat i desorientat; fins que no s’ha tranquil·litzat no ha pogut explicar als agents que s’ha despertat de matinada i en creure que estava sol a casa, ha decidit sortir al carrer.

Els pares, dormint

A mesura que s’ha anat calmant, el nen ha dit el seu nom als agents i els hi ha ensenyat el camí per tornar a casa seva, un bloc de pisos del barri Sevilla Este. Quan han arribat, la porta d’entrada encara estava mig oberta i els pares, dormint.

No s’han despertat fins que els agents no han trucat al timbre. La primera en sortir ha estat la mare, que també ha estat la primera en emportar-se una gran sorpresa, del tot inesperada: el seu fill de quatre anys en braços d’un agent de la policia.

La mare ha agraït als agents la rapidesa amb la qual han actuat i el tracte que han dispensat al seu fill. Des de l’ajuntament han destacat també l’actuació de la dona que ha trobat el nen, així com la sensibilitat que en tot moment han mostrat els agents de policia.

El cas, en mans d'Afers Socials

Ara l’aventura nocturna del nen de quatre anys passarà al departament d’Afers Socials de l’ajuntament de Sevilla que investigarà si hi ha alguna circumstància estranya en tot plegat que requereixi la seva intervenció.