Els clients del restaurant New Lucky d'Ahmadabad, una ciutat situada a l'oest de l'Índia, poden gaudir d'una experiència si més no pertorbadora: menjar entre tombes. Aquest establiment de fast food està situat en l'antic emplaçament d'un cementiri i encara conserva les làpides que daten del segle XVI.

New Lucky Restaurant tombes India 2

El seu propietari, Krishnan Kutti, va comprar el terreny sense saber que al bell mig hi havia un cementiri i, en comptes traslladar les tombes, va decidir mantenir el seu estat orginal i construir el seu restaurant entorn a les làpides, que han estat segellades per estructures de ferro per evitar el seu deteriorament. 

L'origen d'aquest cementiri és un misteri, però els habitants locals asseguren que els cadàvers confinats podrien pertànyer als seguidors d'un sant de la doctrina religiosa islàmica sofista del segle XVI.

New Lucky Restaurant tombes India 3

Segons explica el propietari al Mirror, les làpides porten bona sort. "El nostre negoci funciona gràcies a les tombes, que donen una experiència única als visitants", assenyala Kutti, qui assegura que han decidit mantenir els cadàvers confinats tal com els van trobar perquè als clients no semblen molests per haver de menjar al costat d'un mort.