Un usuari de la xarxa social Reddit ha generat una gran polèmica quan ha publicat una fotografia d’una variant de la pizza amb pinya, afegint que era una autèntica “abominació”.

Una pizza... diferent

Es tracta de la pizza amb kiwi, i és autèntica, com també ho és la pizzeria danesa on li van servir.

Pizza kiwi / Reddit

“Pizza de kiwi en una pizzeria danesa, una abominació impia”, ha comentat l’autor de la fotografia.

Comentaris de tot tipus

El que no s’esperava és que la seva publicació i el seu comentari generessin una enorme polèmica; alguns compartien la seva valoració, en canvi d’altres mostraven el seu interès per tastar-la.

Com a consumidora de la pizza amb pinya, estic intrigada”, ha dit una valenta internauta. Afirmació que ha generat una ràpida resposta: “Com a consumidora de la pizza amb pinya, llançaria aquesta merda per la finestra”.

El debat entorn la pizza amb kiwi no s’ha aturat, la majoria de comentaris expressant el seu horror per aquest nou ingredient per la base i mostrant amb tot tipus de gifs la seva reacció.

Sense perdó

Alguns han anat més enllà i no han dubtat en denunciar l’invent: “Estic trucant a la Policia de la pizza”. D’altres ho han qualificat de “crim contra la humanitat”. I finalment, hi ha qui no ha mostrat pietat per al responsable d’aquesta pizza amb kiwi:

“Una cadira elèctrica per l’inventor d’aquesta pizza”, aquesta ha estat la petició que esperem no es compleixi.

El que sí està clar és que l’etern debat sobre la pizza amb pinya ja té rival: Pizza amb kiwi, a favor o en contra?