Una parella descobreix que són germans després de vuit anys sortint junts, haver-se casat i, ara, estar esperant el seu primer fill per al 2020. El pare de la criatura ha penjat un text al portal d'opinió i notícies Reddit on exposa la seva situació i demana consells als usuaris.

"El meu pare mai serà benvingut a casa nostra"

L'home explica que el seu pare és viu però que no volen saber res d'ell: "Mai serà benvingut a cap de les nostres cases. No va estar gaire a la vida de les nostres mares, i encara que jo sabia alguna cosa d'ell, la meva parella no, perquè és una persona de merda".

Cap de les dues mares va esmentar el pare biològic en els certificats de naixement i això dificultava que la parella hagués pogut conèixer abans la seva relació biològica. A més, en el text el noi exposa que no vol explicar com han conegut la fatídica coincidència, però assegura que la relació és evident per una prova d'ADN que es van fer.

La futura mare de la criatura, de 24 anys, i ell, de 25, es van conèixer a l'escola i tenen clar que seguiran junts, "tot i el que ens està passant, els nostres sentiments no han canviat i volem seguir junts".

Preocupació per la salut del nen

El protagonista de la publicació mostra una gran preocupació pel que això pot suposar per a la salut del seu fill, però també afirma que la seva parella no creu en l'avortament i que, per tant, tindran la criatura: "Soc conscient que l'incest va en contra de la llei i estic atemorit per si algú investiga les nostres històries o si agafen l'ADN del nostre fill per fer-li proves genètiques amb l'excusa de descartar problemes de salut i ens acabi passant alguna cosa a nosaltres".

El pare assegura que no tindran més fills biològics i que si en volen tenir més, els adoptaran.