Un pare canadenc ha patit 30 hores per fer-se un tatuatge molt significatiu: la taca de naixement que el seu fill té al tors i de la qual s'acomplexa.

Un tatuatge molt solidari

Derek Prue explica que, sent de vacances, se'n va adonar que el seu fill de 8 anys no volia jugar amb altres nens i que insistia a portar samarreta inclús a la piscina.

Així és com ha tingut la idea de copiar la taca que acomplexa el seu fill al seu propi cos. Un total de 30 hores de tatuatge després, la rèplica era completa. Durant les setmanes que va durar el procés, el pare va amagar la sorpresa al seu fill, per mostrar-la només quan estigués acabada. Després de les llargues i doloroses sessions amb el tatuador, es va treure la samarreta amb el seu fill, que va quedar bocabadat. 

Un padre se tatúa la mancha de su hijo / YouTube @ryanmost

Derek Prune es tatúa la taca de naixement del seu fill de 8 anys / YouTube @ryanmost

Una taca de naixement que cobreix el tors del seu fill de 8 anys

Prue afirma que "val la pena. Ara tenim la mateixa marca per sempre". La mare del nen, Shanel Prue, li va preguntar si ara aniria a nedar sense samarreta i ell respon que sí, que "sempre que el pare sigui allà, puc treure'm la camisa". Ara queda veure si agafarà suficient confiança per fer-ho quan estigui sol. 

El tatuador, el canadenc Tony Gibbert, no ha cobrat el tatuatge quan s'ha assabentat del motiu de l'home. Declara a la televisió canadenca que "això afectarà realment la vida del nen en el bon sentit, li donarà més confiança saber que no és l'únic amb aquesta marca. Ara és per sempre".